2011. május 5., csütörtök

Brühühű

S.B.M.
(Síró Bőgő Masina)
A leggyakoribb kérdések, melyekre Anyáéknak válaszolnunk kell velem kapcsolatban alvással, táplálkozással és természetesen a sírással kapcsolatosak. Éjszaka alszik? Még szopik? Jól eszik? Sokat sír? chatterboxÉs mindezt ott teszik előttem, miközben az arcomat csipdesik. Hahó! Én is itt vagyok, én is ember vagyok. Igaz babaember, de vannak füleim és egy jó nagy szám. Ha engem kérdeznétek, kérdéssel válaszolnék: Miért nem kérdezitek, hogy sokat nevet?

Sírok hát! De annál többet nevetek! Sőt mesterien ötvözöm a kettőt. Tudok sírva-nevetni és nevetve-sírni. Ember vagyok. Tele félelmekkel, szorongásokkal, fájdalmakkal és hisztikkel. Majd elnövöm...Elnövöm?

Áztatom a nyálazóm
Nem akarok hintázni!
Nem akarok kiszállni!
A híres kombinézón: síró-nevetés vagy nevető-sírás

2 megjegyzés:

Adrienn írta...

Huni baba! Én már szelektíven hallok! Csak az érdekel, amit anya-apa mond, meg a "család" (bár még nem tudom pontosan mi az?). Látom az arcukon, hogy szívesen beszélgetnek velük,és látom azt is, akivel hamar befejezik a csacsogást! Ha azokkal találkozunk, inkább alvást színlelek!:))Nem szeretem, ha gügyögnek a fejem fölött, a csipkedésre meg visítok egyet, hogy elégedettek legyenek!

Vikike és Hunika írta...

Hm...Szelektív hallgatás...Na, ezt kipróbálom! Valami azt súgja nekem, hogy felnőtt koromban is hasznát veszem ennek. :)))