2011. május 3., kedd

A tik-tak és a pufuléc

Na, megállj csak!
Nem hiszem, hogy vannak kerek e Földön elfogultabb szülők, mint az enyémek. Erre Nagyiék is rátesznek egy lapáttal. Ismerőseink, barátaink úgyszintén. Milyen nagy lett, és milyen édeske! Nagyon szép baba vagy Huni baba! Micsoda szemek! Az a sármos tekintet és a hatalmas szempillák! batting eyelashesVan benne apai, anyai. - köszöni meg viccesen Apa a kedves bókokat. Még szerencse, tisztában vagyok magammal, képességeimmel. A földön járok s nem a fellegekben. Tudom, hogy csak egy síró-bőgő brühühü vagyok, akit fürdetni, etetni és pelenkázni kell, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy Szüleim vagy barátaink pazar szavai nem csalnak mosolyt és örömkönnyeket pici szívemre. 

Ezt eszik vagy isszák?
Így volt ez a tegnap is. Több hónapos oktatás után jelesre vizsgáztam hiszen sorozatosan  bebizonyítottam Anyáéknak, hogy nem véletlenül, hanem igenis tudatosan nézek fel a faliórára a tik-tak utánozó szó hallatán. Apa Barack Obama győzelemmámorával rokon örömmámorban lubickolva jelentette ki:
-Ez azért van, mert a Pepi Huni nemcsak szép, hanem okos is! Innen már csak egy lépés sebességfokozat volt a fellegekig. Huni baba olyan, mint egy full extrás autó.   
Mire Anya: oh go on
-Még GPS is van benne. Ha séta közben picit lassítunk, vagy leülni merészelünk, azonnal figyelmeztet: TÚL LASSAN MÉSZ!
A képeken látható önálló táplálkozás még csak ezután következett.not listening
Elrobbant a puliszka?
Foghegyre veszem...
Hússal finomabb!

2 megjegyzés:

Adrienn írta...

Huni baba! Ti titokban kommunikáltok Bazsival??? A tik-tak, nálunk is ugyan így zajlik! Elkezdem énekelni az órás dalocskát, és abban a pillanatban ott a kis szeme!!
A majszolás, a séta...nem igaz, hogy ezt nem beszélitek meg!:))
Adrimama

Vikike és Hunika írta...

Naná, hogy kommunikálunk Bazsival! Közös stratégiánk van, de ez a kettőnk titka. :)))