2011. április 28., csütörtök

Születés Hete - A nagy Család

1. Lélektükör 2. Kezeslábas 3. Ragyogás 4. Gondolat
Városunk, Sepsiszentgyörgy 550. évfordulóját ünnepli. Talán ezért lesz különlegesebb az idén 20. alkalommal sorra kerülő Szent György Napok is. A hétvégi vásárt és a színvonalasnak ígérkező koncerteket gazdag kulturális hét előzi meg. 

Szintén a városnapokat megelőző héten, május 1 és 8 között első ízben kerül sor Sepsiszentgyörgyön a Születés Hete szakmai, kulturális és tájékoztató rendezvénysorozatra. Ez utóbbi esemény létrejötte nem a Szent György Napok szervezőit, hanem a FER baba-mama-papa klub vezetőit, Árvay Fruzsina és Gál Réka pszichológusokat dicséri. A rendezvénysorozat keretén belül az érdeklődők, anyukák, apukák, babák, gyereket és nagyik 21 program közül válogathatnak: kerekasztal-beszélgetések, filmvetítés, rajzverseny és -kiállítás, könyvbemutató, játszóház, baba-mama torna, fotókiállítás és -pályázat. 

Mi egyelőre ez utóbbira jelentkeztünk be a fenti mozaikba foglalt fotókkal. Ha a képek valamelyike elnyeri a zsűri tetszését és kiválasztásra kerül, akkor a Születés Hete Fesztivál ideje alatt megtekinthető lesz a Bod Péter Megyei Könyvtárban (megnyitó: május 4, szerda, 13 óra). Ha még ennél is szerencsésebbek leszünk, jutalmat is kaphatunk. 

Természetesen ahol csak lehet ott leszünk. De mint minden, ez is saját, testre szabott napi programomtól függ. Igyekszem összehangolni az alvással, ébredéssel, evéssel, játékkal, sírás-rívással...tongueAz egészben az a legszuperebb, hogy szívben és lélekben együtt lehetünk a közel 60 helyszínen, Magyarországon és Erdélyben sorra kerülő Fesztivál résztvevőivel. Nem is gondoltam, hogy nekem ekkora Családom van!

Nincsenek megjegyzések: