2011. június 30., csütörtök

Csak azért is napsugár!

good luck
Tombol a nyár! Valahol...Sajnos, mostanság mi ebből vajmi keveset kapunk. Napok óta esik az eső, hideg van, és egyedül a természet szikrázó zöldje emlékeztet arra, hogy nem szeptember és október csatározásainak vagyunk ártatlan áldozatai. Annak viszont, hogy az év legforróbb hónapjának küszöbén állunk, még a legcsekélyebb jelét sem vélem felfedezni ablakomból. Na jó, azért közben tart szünetet az eső is, ami épp elegendő arra, hogy megtegyünk egy gyors sétát, túl kevés viszont ahhoz, hogy megússzuk szárazon. 

Nem engedem, hogy a zord időjárás rányomja bélyegét hangulatomra és egy jó kis nosztalgiázásra használom ki a kényszerszobafogságot. Az ilyen sötét, borús napok a legalkalmasabbak arra, hogy emlékeink között lapozgatva forró és verőfényes napsugarakat varázsoljunk elő.

2 megjegyzés:

Adrienn írta...

Gratulálok az alkotónak!!! Nagyon klassz! Ehhez viszont, jó szereposztás is kellett!!!:)))

Vikike és Hunika írta...

Örülök, hogy tetszett a montázs! A pozitív visszajelzések mindig löketet adnak. Az alkotók, mint mindig Szüleim voltak: Anya fotózott, Apa pedig összefőzte a képeket.

Engedd meg, hogy bemutassam a mellékszereplőket is. Évike és Csaba, akik nemcsak jó barátaink, hanem a harmadik nagyszüleim is :), és Floyd a háttérben csintalankodó cocker spániel. :)