2011. május 7., szombat

5 csillag

Törzshelyem
Kedvenc vendéglőm a Jövő utcai 2/C/19. Személyesen ismerem a tulajdonost és a séfet. Azt is mondhatnám a legjobb barátaim. Csak a legjobbakat tudom elmondani róluk. Kedvesek és figyelmesek. Az étterem rendkívül barátságos és hangulatos. Mindig tiszta és az egész helyiséget a finomabbnál ízletesebb ételek illata, aromája lakja be. A kiszolgálás színvonalas. Számomra nagyon fontos az étterem bababarát jellege is. Ti is tudjátok, tapasztaltátok, hogy milyen unalmas a rendelés és az ételek tálalása közti időszak. 

Rendszerint az éhség és a vendég türelmetlensége ilyenkor hág a tetőfokára. Képzeljétek, itt erre is figyelnek. Míg a séf készít, addig a tulaj személyesen szórakoztat. Ha a tulaj egyéb irányú kötelezettségei miatt távol tartózkodik, a séf zenész, énekes, bohóc, szakács, pincér, jó barát és...anyuka egy személyben.  

Melyik menüt válasszam?
Nem zsákbamacska:  a kajákat előttem készítik
Fontos a jó hangulat
Elcsöppen a nyálam...drooling
Mégiscsak zsákbamacska?
A menüben nem ezt írta...

2 megjegyzés:

Adrienn írta...

Annyira jók ezek a képek!!:)))
Olyan cuki fejeket vág! Az jó, hogy ott van anyával a konyhában, hamar tanul meg főzni!:)))
Adrimama

Vikike és Hunika írta...

A zöldségpépnek van ilyen hatása rám. Főleg, ha Anya hagymát is főz a már ismerős zöldségfélék mellé! Ilyenkor minden egyes falatot külön ceremóniával kell becsempészni a számba. :))

A gyümölcsöknél már magától oldódik fel és nyílik az állam...Ízlések és pofonok. :))