2011. november 26., szombat

Vihar előtti csend


Nem is olyan régen próbáltam ki Apa egyik olvasási módszerét. Jó kis móka volt. Annyira megkedveltem, hogy most már minden este megragadom a spéci, vízálló állatkás könyvecskét, és ha nem vagyunk késésben a fürdéssel, akkor a benne levő állatok hangját gyakorlom hangutánzó szavakkal.

Aztán Adrimama rámutatott arra, hogy létezik egy másik helység is, ahol alkalmazható a fenti módszer, ahogy Ő fogalmazott, a dupla élvezet. Igaz, hogy blognagyi úgy gondolta, hogy az még nem aktuális az én esetemben, pedig nagyon is az volt, csak akkor még nem volt szalonképes fotó- és videóbizonyíték a kezemben.blushing

4 megjegyzés:

Adrienn írta...

Hunika! Nem kell mindent szó szerint venni, és azonnal kipróbálni:)))) De nagyon örülök, hogy rákaptál erre a kellemes és hasznos tevékenységre!:)))
Aztán később, ha kicsit magadba szeretnél lenni, elmélyedten gondolkodni, vagy jókat olvasni, egy vastag könyvvel, nyugodtan elvonulhatsz...ide biztos, nem követ senki! Az olvasáson kívüli tevékenység is sikeres? A könyv meghozza z ihletet??
Látszik a videón, hogy a puding próbája, sikeres volt!!!:)))))

Vikike és Hunika írta...

Hát olvasni szuper dolog. Anyáéktól rengeteget tanulok, és ezeket egészítem ki a könyvekkel. A kellemes-kellemes párosítás pedig meghozza az ihletet, napi 2-3 alkalommal is. :))

Mészely Réka írta...

Boldogan látom, h a szülinapi ajándékod nem volt hiábavaló és örömmel forgatod (körbe).
Legközelebb majd, apa örömére, igyekszem beszerezni a sorozat "Hogyan váljunk profi teniszezők?" című könyvecskéjét.
Továbbá büszkén látom, hogy a bilizés tudományát is tökélyre fejlesztetted. Az indiai útunk során egy-egy ilyen bemutató elkelt volna az ottani felnőtteknek, gyermekeknek :)

Vikike és Hunika írta...

Szia Réka! Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek a nagy indiai körútról. Elgondolni is képtelenség, hogy milyen csodálatos, viszont olykor megdöbbentő és (kultúr-)sokkoló élményekben lehetett részetek. Majd mesélj nekem sokat, jó?

A könyveket nagyon szeretem forgatni, lapozgatni, olvasgatni és kommentálni, ezért az Angyalkának küldött listámon előkelő helyen szerepelnek.