2011. november 28., hétfő

Romantikus komédia

A múlt hét olyan volt, mintha egy Hollywoodban kiagyalt forgatókönyv szerint zajlottak volna az események. Nóra babával kétszer is taliztunk, és töltöttünk el két felejthetetlen estét. Először az Anyukák szerveztek egy játékestet szerdára, arra az időpontra, amikor a büszke Apukák fallabdázás közben vezetik le fölös energiájukat. Töltenének 24/24-et velünk, és akkor kíváncsi lennék, maradna-e még fölös energia, na nem fallabdázni, csak úgy létezni, meglenni...Aztán mégis úgy sikerült, hogy elmaradt a tornaóra, így nem kettő, hanem négy gyertyatartónk volt.

Pár nappal később egy a keresztszüleim által alaposan kitervelt, és a Szabó család által profi módon végrehajtott bombameglepetésben volt részünk, maradjunk annyiban, hogy idén hozzánk eljött már az Angyalka, és ennek apropóján újra találkozhattunk, és ismét együtt tehettük mindazt, amihez a legjobban értünk: önmagunk, egymás és Szüleink szórakoztatása.

A jóképű fiatalember a fitneszteremben pillantotta meg
a szépséget, akit...
...azonnal bombázni kezdett. Szerelmes szavakkal...
...és ezzel a labdával. 
A kölcsönös szimpátia közös nevezőre és fotelbe jutotta őket.
Hamar megjelölték a közös utat is.
A céltudatos fiatalember mutatja az irányt. Háttal előre! 
Dráma! Viharos felhők a szerelmesek égboltján.
Az időjós jelenti: már csepereg.
Mégiscsak Happy End, de még előtte...
...az elmaradhatatlan ágyjelenetet.  

2 megjegyzés:

Adrienn írta...

Én még csak a külsőmmel próbálom férfiasságom előtérbe helyezését, de most, hogy láttalak, én is körülnézek a házunk táján "nőügyben!":)))

Balázs (Bazsi)

Vikike és Hunika írta...

Tedd azt Bazsi! Egy percet se várj többet! Majd meglátod, annyi virág van a réten, hogy csak kapkodod a fejed. És amikor már azt hiszed, hogy megtaláltad a legkarcsúbbat, a legszebbet és a legillatosabbat, puff(!), van még egy másik is, és még egy, és még kettő, egyik szebb, mint a másik...