2011. november 23., szerda

A magyar ember két dolgot csinál

Ma megmutatom Nektek a teljes portfóliót amiből kiszeltem az elmúlt vasárnap desszertjét. Ennek apropóján beszámolok a tegnapi táncház "nagy" eseményéről is. Azzal kezdődött a délután, hogy jó nagyot aludtam, kompenzálva valamelyest az éjszakázást, és emiatt Anyával kiszaladtunk az időből. Ezért aztán rohannunk, szaladnunk kellett, hogy utolérjük...magunkat. Ezt a fura kergetőzést nem egészen értem...Még arra sem volt időnk, hogy megfelelően elköszönjünk Apától, aki meg is jegyezte az orra alatt, hogy "tessék, csinálj gyereket..."


Este a vacsoránál Apa ekképp faggatott:
-Hunika sikerült időben a táncházba érni?
-...geen...oott...
-És ott mi történt? Gyorsan ledobtad magadról a vastag téli ruhát, és beálltál te is a körbe, a többi gyermek közé? Táncoltál? Guggoltál?
-Eeemm...
-Hát akkor mit csináltál a táncházban?
-Kakaa...    
    








2 megjegyzés:

Adrienn írta...

Egyszer szeretném látni a táncházas programot képekben! Annyira kíváncsi vagyok! Egy videó lenne az igazi....én ezt kérem mikulásra!:)))
Adrimama

Vikike és Hunika írta...

A táncházban nagyon nehéz "épkézláb" fotókat készíteni. A múltkor Apa is eljött, spéci azért, hogy fotózzon és filmezzen, csakhogy én inkább a nyakában akartam lógni, mintsem táncikálni. Ha meg csak Anyával megyünk akkor fizikai képtelenség fotózni, filmezni, "táncolni" és az én hisztijeimet kezelni, és mindezt egyszerre...:)))