2011. április 12., kedd

Türelem

Do I look like I'm having fun?
-Mindjárt kész vagy mókus!-mondja Anya kedvesen, bájosan és persze türelmesen pelenkázás, öltöztetés vagy etetés közben, mikor észleli, látja és hallja, hogy türelmi határom végére érkeztem. Hallja a szomszéd is...Mert olyankor biza kieresztem hangomat, hadd szálljon szabadon, mint madár az égen. Csak egy picit maradj még nyugton, és aztán megyünk hintázni! - ígérgeti Anya, miközben próbálja feltenni a pempit...hátulról. 
Maradjak nyugton? Legyen türelmem? Mindjárt? hurry up!Be kell vallanom, ezek a fogalmak még egyelőre ismeretlenek számomra. 

Szerencsére itt van Apa, aki mindig türelmes at wits' end, aki mindent tud, aki minden problémára talál megoldást vagy magyarázatot, és akinek minden kérdésre van egy kielégítő válasza. Elméletben...
-Szerintem egyszerűen az történt, hogy Huni baba épp a türelemért állt sorban, amikor Dr. Bubó Pali pocaklakásából kisegítette...

Miva?!raised eyebrows

2 megjegyzés:

Adrienn írta...

Az öltözködési, pelenkázási macera, rémálom a gyerek, de a szülő részére is!:)) Főleg, hogy már folyton mennének!Megtornásztatja anyáékat is! Szerencsére, nekik jutott türelem!!!:)))

Vikike és Hunika írta...

Alig várom, hogy egyedül öltözhessek. Gondolom menni fog, ám saját magam pelenkázását még egyelőre nem tudom, hogyan fogom kivitelezni...:))