2012. április 15., vasárnap

Törpe az óriások között

Nüanszokkal ugyan, de most is ugyanazt kell írnom, mint a gitárleckés kisfilm margójára. Itt is, ott is húrokról beszélünk, egyiknek is másiknak is nyaka van, a nüansz a gitárhősök helyett szereplő teniszóriások neve, valamint az eszközök használati és alkalmazási célja lenne. Biztos vagyok benne, hogy léteznek valahol kopott, régi és porral lepett, ma már csak ritkán fellapozott családi fotóalbumokban hasonló képek azokról, akiket a világ ma a sportág legnagyobbjai között tart számon. 

Tévedés lenne a nevemet egy mondatban említeni az olyan legendákéval, mint Pete Sampras, Roger Federer vagy Rafael Nadal, ezért új mondatot kezdek.tongue


Egyelőre az ütéseim sem kvalifikáltak arra, hogy adogatásnak, tenyeresnek vagy fonáknak lehessen minősíteni őket, arra viszont elegek voltak, hogy a legutóbbi teniszpályás látogatásom alkalmával a teljes asszisztencia tátott szájjal és kerek szemekkel bámulja minden mozdulatomat. Hogy aztán ezeket a mozdulatokat sikerül vagy sem nyerő ütésekre konvertálni, kiderül majd pár év múlva.

2 megjegyzés:

Vargyasi Éva írta...

Ugyes vagy Huni baba, egesszen jol all az kezedben az az uto. Remelem eljon az ido mikor a lanyokkal kozos meccset jatszottok majd. Csak igy tovab, Hajra Huni.

Vikike és Hunika írta...

Igyekszem megfelelni Apa elvárásainak, de a sajátoménak is. Még szerencse, hogy imádok teniszezni! Az idő, amikor majd elmegyünk egyet közösen ütögetni a lányokkal közelebb van, mint távolabb. :))