2012. április 18., szerda

Hallelujah

Kitartásom és következetességem gondolom már senki számára nem újdonság vagy meglepő. Bizonyára nem vagyok ezzel egyedül.A kisgyerekes szülők nagyon jól tudják, milyen az, amikor szerelmük gyümölcse valamire kiveti a hálóját. Elnézve a felnőtteket, sok mindenben ők sem különböznek tőlünk, viszont az ő esetükben már nem gyerekes bájról beszélünk, hanem...Lapozzunk!


Nem nevezném obszessziónak, de két dolog van, ami még véletlenül sem kerüli el a figyelmemet, és akár gúzsba is köti azt. Egyik a teniszütő és a hozzá kapcsolódó egyéb kellékel és kiegészítők, a másik pedig a gitár, és a hozzá kapcsolódó zörejek, neszek, hangok, muzsikák és dalok.Ritkán fordul elő, de van úgy, hogy gitárral ütök és teniszütőn pengetek. De a fakanál, a villa, a poroló, a játékgereblye vagy -lapát és a mézkanál is alkalmasak alkalmi zenéléshez vagy teniszezéshez. Nem zavar a fogalomzavar; a személyes technika tökéletesítését mindenki, így én is, sajátos módon oldom meg.

Persze nem árt, ha a kisember prométheuszi példát követve ellopja az istenektől a tudást, elles tőlük egy-egy akkordot, netán rocksztár pózt, de csak a tökéletesítés céljából, kizárólag azért, hogy sajátját majd egyszer, talán a nem is oly távoli jövőben, az óriások szintjére emelje.

1 megjegyzés:

Andras írta...

Rock Star!! ;)