2012. február 10., péntek

Franciaágy


Említettem a minap, hogy kedvenc mókáim listáján előkelő helyen szerepel a játékaim Szüleim hálószobájába való behurcolása. Ehhez annyi pontosítás dukál, hogy a játékok rendszerint a hatalmas franciaágyban kötnek ki, akárcsak csintalan tulajdonosuk, azaz moi, hogy maradjak a francia hivatkozásnál.

A "szabály" alól kivétel csak akkor van, mikor nyitva áll az ablak, szellőzik a szoba. Ha Anyák elmulasztják betenni az ajtót, és úttalan útjaim arra visznek, az önfegyelmezés módszerét alkalmazom és rögvest kiiszkolok. 'ideg, 'ideg. Ki! Ki!

Mondjon ki mit akar, de én ennél alkalmasabb helyet ugrándozásra, bukfencezésre és bújócskázásra még nem találtam, és kényelmesebbet sem. Habár ez utóbbi számomra nem szempont, lévén, hogy egy ezredmásodpercet sem bírok egy helyben maradni. Pontosan ez az oka annak is, amiért a mai Hunisorozat csak egy fotóból áll: a második beállításnál én kiálltam.

Egy kisfilmmel kompenzálok, amiben szőnyegporolási technikákat mutatok be a nagyérdeműnek. Nagytakarítás baba módra. A Portalanítás cím elismerem, enyhe túlzás, lévén, hogy épp a fordítottja történik. A cél mentesíti az eszközt!

5 megjegyzés:

zsu írta...

Húúú.. milyen nagy munkába kezdtél Hunika..:))tetszik a porolód :)

Adrienn írta...

Hunika! Irigylem Anyukádat! Neki biztos nem fő a feje a sok házimunkától,hiszen van egy saját házi-manója!:)))
Adrimama

Névtelen írta...

Tanul a gyerek :). Ejsze Ő is a Viitoruluiban lakik :)

Zsolti és anyukája írta...

A névtelenek mi vagyunk... Zsolti és az anyukája :)))

Vikike és Hunika írta...

@Zsu: egy speciálisan a számomra kifejlesztett porolót használok, igazi nevén: teflonkanál. :)))

@Adrimama: És még milyen házi-manó! Képzeld, Adrimama, már a tükröt is profikat megszégyenítő módon törlöm tisztára, sőt a konyhát is végigtáncoltam már párszor a felmosóval. Egy-kettő cha-cha-cha! :))

@Zsoltika: A névtelen bejegyzésben Apucid stílusát véltem felfedezni. :))) Persze, hogy a Jövőben lakok, és itt, mint csillag az égen annyi mentorom van porolásból. :))