2011. október 2., vasárnap

Vasárnapi desszert

Tudom, hogy már nagyon sokan várjátok keresztelős beszámolómat, és én ennek megfelelően rajta is vagyok az ügyön, dolgozok, mint állat, csakhogy annyi jó fotó közül kell válogatnom, hogy képtelen vagyok gyorsan döntéseket hozni. Jól jönne egy kis segítség! Ha minden kötél szakad, hívom az X-Faktor zsűrijéton the phone. Már én is alig várom, hogy Ti is betekinthessetek az eseménybe, Ti meg türelmetlenek vagytok, és ennek hangot is adtatok, ezért a mai desszerthez ízelítőül kiloptam egy pár fotót a keresztelős blokkból. Nem egyébért, de épp elég édesek ahhoz, hogy a vasárnapi ebéd harmadik fogása ma se maradjon el. "Keresztelünk" holnap holnapután...



3 megjegyzés:

bba01 írta...

Salut , numele meu este Bogdan ,sunt din IASI, Romania .Aveti un site minunat .As dori daca putem face schimb de linkuri / bannere . Va multumesc !!!
Adresa site-ului meu este : http://descopera-travel.blogspot.com/
Adresa de e-mail: bogdan_burca@yahoo.com
Daca doriti sa facem schimb de linkuri ,bannere lasa-ti un comentariu pe blogul meu , intr-o postare,sau un e-mail !!!
Imi puteti da un like , va rog frumos la adresa : http://www.facebook.com/pages/Descopera-lumea-inconjuratoare/174468635958737 Multumesc,o zi buna !!!

Daca vrei sa facem schimb de linkuri/bannere astept raspuns printr-un comentariu pe blogul meu !!!

Adrienn írta...

Úgy megváltozott a haja színe, mióta egy éves és keresztény lett:)) Az ujjacska pedig fennhangon tudatja, hogy mindenkinek vésődjön a fejébe, hogy már 1 éves!! Cuki!!
Mindjárt mi is megyünk, aztán jövünk....:))
Adrimama

Vikike és Hunika írta...

Így van, Adrimama! Picit valóban világosodott a hajam színe, de ez a napsugarak számlájára írható. Legalábbis ezt mondja Anya. Ennek Apa örül a legjobban, mert Ő szőke babát álmodott magának...:)))

Anya születésnapomat megelőzően tanította meg, hogy hány éves vagyok. Az ujjacska persze arra is jó, hogy mutogassak vele, akár több irányba is egy időben. :))

Menjetek, gyertek...:)