2011. október 13., csütörtök

Téli kollekció

Amennyi dicséret és elismerés, annyi kritika érte a ház elejét Őszi kollekciómmal kapcsolatban. A kritikusok zöme nem a ruhadarabok, hanem a kollekció helytelen prezentációja miatt neheztelt, mondván, a divatszakmában nincs olyan, hogy őszi kollekció, a nagy divatházak és ruhatervezők páros, tavaszi-nyári és őszi-téli bemutatókat tartanak. Na és? Mi van akkor, ha olykor felrúgjuk a szabályokat? Mi van, ha néha változtatunk szokásainkon?


Aztán, mivel a hosszúra nyúlt vénasszonyok nyara ellenére idén korábban beköszöntött a tél, engedtem a nyomásnak, és gyorsan, de hangsúllyal a minőségre, Anya segédletével összedobtam a téli kollekció első darabjait. 






A hivatalos fotózás után az Erzsébet park csodálatos őszi színekben pompázó,  szabadtéri kifutóján...izé tipegőjén, semmit se bízva a véletlenre, személyesen mutattam be a kollekció első darabjait.

2 megjegyzés:

Adrienn írta...

Nagyon jó a téli szerkód, de jó lenne még egy kicsit, ha pár réteggel kevesebbet kellene felvenni! Az öltözködés, a mozgás is könnyebb, és még egy kicsi napocska is jól esne!!
Ma jön a mama!!! Biztos megyünk valami jó helyre!! Majd jelentkezem!!!
Szép napot!
Bazsi

Vikike és Hunika írta...

Szia Bazsi! Osztozom a véleményeddel. Nekem is gondjaim vannak az öltözködéssel, pontosan azért, mert korlátoznak a mozgásban, és a türelmem is hamar elfogy mikor Anya öltöztet. Ezért rendszerint mindig heves és hangos ellenkezésbe kezdek, bár tudom, Anya csak óvni akar a hidegtől, a széltől...A nyár folyamán olyan szuper volt!

Biztosan jól szórakoztál a Nagyival. Várom a beszámolót.

Süss fel Nap, fényes Nap...