2011. augusztus 10., szerda

A kakaska is ember

Mostanában Anya, hogy színesítse picit a kőbe vésett esti rutint, a fürösztés előtti utolsó pelenkázást úgy hajtotta végre, hogy a végén "elfelejtett" pempit rakni a popómra. -Szabadság!- kurjantott fel vidáman a kakaska...Természetesen, mint általában mindig Apa most is óvatosságra intett és hitetlenkedve szemlélte a szabad szárnyalást, de Anya "Szabadítsátok ki a kakaskát!" akciója átütő sikert aratott és egészen tegnapig balesetmentes volt. Apa szavaival élve "a kakaska is ember" és biza játék közben könnyen megfeledkezett szabadlábra helyezésének feltételeiről. 

Kommentár nélkül
-Ez benne van a pakliban.- elevenítette fel Anya a Stohl-bölcsességet. Gondolatmenetét azonban tovább fejtegetni már nem maradt ideje, hiszen amint a pelenkázóra helyezett, azonnal érkezett az atombomba is. 

Mi tagadás, szüleim faorrú vasemberként állták a sarat...izé a kakit. Miután a gondosan feltakarított lövedéket Apa eltüntette a vécében így szólt:
-Én megmondtam! (Dehogy mondta! szerz. megj.) Jegyezzük fel ezt a napot, hisz ez volt Huni baba első hivatalos (indirekt) vécézése...

Aszongya...
Lóg a lába lóga,
lóg a kakaskája...
Strike the Pose
Kommentár nélkül (Dehogy! Jó rejtekhely! szerk. megj.)
Fel!
Fennebb!
Feljebb

Nincsenek megjegyzések: