2011. július 16., szombat

Jazz vagy dzsessz?

Elviselhetetlen a kánikula. Közel 30 fok van a lakásban, ezért kénytelenek vagyunk kimenni a délutáni órákban is, amikor a legforróbb a Nap. Kint legalább, egy-egy eltévelyedett, fák lombjai közt játszadozó szellőcske jóvoltából megmozdul a levegő.

Jó zene után múzeumlátogatás
coffee
Pénteken a múzeumkert lett volna a séta helyszíne. Jó ürügyünk volt, hogy ott töltsük az estét, csakhogy Apa megfeledkezett az eseményről.d'ohA tény, hogy eszébe jutott nem Apa akadozó, rozsdásodó memóriáját dicséri: az Erzsébet park fele vezető kedvenc útvonalunk ott halad el a Múzeum előtt. Könnyű dolga volt a tantusznak. Ekkorra már az is tudatosult Apában, hogy otthon maradt a fényképezőgép is. Biztosíték ki, gyógyszer el, felelős személy keresése. Összeráncolt szemekkel néztünk farkasszemet, aztán haragunkat egyszerre cserélte fel a huncut pislogás: Anya!

Hagytam Apát bosszankodni és elutaztam "Hunyadra". Csak rövid ideig, mert kezdődött a koncert. Doodly doodly doodly doop, deedly deedly deedly beep... Szerencsére a hőn utált mobiltelefon alkalmas volt egy pár halovány fotó készítéséhez.  

Zsoltika apukája, aki jó vadász mintájára nem indult puska nélkül vadászni, megörökítette a jövő csillagait, a már most óriási közönségsikernek örvendő H&ZS dzsesszduót. Doodly doop, deedly deep...

Duó vagy kvartett? Fotó © berkeczizsolt.ro
Sztárallűr... Fotó © berkeczizsolt.ro

2 megjegyzés:

Adrienn írta...

Dögös a szerkód!!!:)))
Már van saját stílusod is...jöhet a reflektorfény!!!

Vikike és Hunika írta...

Hááát, a kertésznadrág lehet nem épp színpadra való, de nem a szerkó a fontos, hanem az orgánum. :))