2011. szeptember 17., szombat

(a) Vasárnapi desszert...

...elkészült! Ma egész nap tésztát gyúrtam és dagasztottam, sodortam és vagdaltam, kenegettem és sütöttem. A desszert az imént került ki a sütőből, és ismét nagyon ízletesre sikerült. Olyan mennyei illat árasztotta el a konyhát, hogy nem bírtam ellenállni és már ma megkóstoltam. Bízom benne, hogy Nektek is ízleni fog, és akkor megbocsájtotok nekem, amiért szombat este desszerttel kísértelek Benneteket. Jó étvágyat!

5 megjegyzés:

Zsolti és anyukája írta...

Ez ám deszert :))). És már vasárnap van :))). Ügyes vagy kislegény!!! Gratulálunk!!!

z írta...

Vagyis: ez ám desszert :))) Hiába na, nekünk még szombatból van a vasárnap:)))

Vikike és Hunika írta...

Így van! A tegnap este nassoltunk, de ma már fejest ugorhatunk a desszertbe. :))

Köszönöm a kedves szavakat. :)

Adrienn írta...

Szia Hunibaba!!
Ugye mennyivel jobb így kölekedni?? Már a térdem majd elkopott a mászástól!!:))
Azért a sietek, és hosszabb útra indulok, még alkalmazom, mert ettől az egyensúlyozástól, azért még elfáradok.
Hogy állsz a gyümölcsökkel?? Nekem már jöttek ilyen "kóstold meg, finom,izékkel. hát nem voltam elragadtatva, de a kedvükért legalább megízlelem...megoszlik s véleményem!
Bazsi

Vikike és Hunika írta...

Én is már alig érzem a térdeimet a sok mászástól. Ezért is emelkedtem picit fel legutóbb, és a küszöböket is újabb technikával "vettem", de végül arra a következtetésre jutottam, hogy lábon közlekedni mégiscsak jobb, és olyan...felnőttes. :)

Én is elfáradok, és sokszor azon tűnődök, hogy hogyan bírják a felnőttek egész nap lábon. Bár az is igaz, hogy néha látok egyet-kettőt a földön mászni. :)))

Gyümölcsriport: szeretem a gyümölcsöket! Jöhet bármi. Anya megfelelően variálja, párosítja őket, úgyhogy mindig kellemesen csalódok a kis tálikóm tartalmában, de természetesen nekem is van olyan, hogy egyszerűen még rá se nézek a desszertre.

-Gyere Hunika, kóstold meg! Olyan finom...
-Ttte!!!