2011. szeptember 16., péntek

HuniLeaks

Rejtélyes dolgok történnek mostanság házunk táján. Ne ijedjetek meg, nem kísérteteket vagy szellemeket látok az éjszaka leple alatt a lakásban setenkedni, vagy szorgos kis manókat Anya helyett mosogatni. Inkább Szüleim viselkedése miatt aggódom. Titokzatosak és sejtelmesek! Valamit folyton hoznak és visznek, intézkednek és szervezkednek, idegenekkel tárgyalnak és egyeztetnek. Engem senki nem informál, nekem senki nem mond egy árva szót. Ismeretlen tettesek úriemberek jönnek-mennek színes dobozokkal, csomagokkal, melyek tartalmáról a semminél is kevesebbet tudok. 

A véleményemet se kérik már ki, pedig az nekem mindenről van...Azon tűnődök, hogy vajon fura viselkedésüknek én lennék az oka? Rossz fát tettem a tűzre? Valamit rosszul csináltam? Nem hinném. A nyuszikát, a halacskát, a tehénkét tökéletesen utánozom. Tudom hol van Micimackó, a lámpa és a csavar. Tudok teniszezni, bár a fonákom még picit rozsdás, itt kérek elézést a borospohártól, de a lábjátékom egyre jobb...Tudok dobálózni, pofozkodni...Na, de nem baj. Megoldom én a rejtélyt és majd Nektek is beszámolok. Ez lesz hát a következő projektem. Határidő?

Péntek 23. A visszaszámlálás elkezdődött.

3 megjegyzés:

Zsolti és anyukája írta...

Hunika, itt valami készül... annyit megsúgok Neked, hogy gyönyörű lesz... és csodálatos... és varázslatos... szóval meseszép :)

Adrienn írta...

Hú! Engem is felcsigáztál!! Mostmár kíváncsi vagyok, mert valami pakolászás nálunk is van....?????:)))

Vikike és Hunika írta...

Nahát! Még ennél is gyönyörűbb, csodálatosabb és varázslatosabb ami most van???

Dolgozom rajta, hamarosan kiteregetem Anyáék titkait, és akkor Bazsi Te is tudni fogod, hogy mi folyik a "zárt ajtók" mögött...:))