2012. augusztus 16., csütörtök

Cápamese

A parton soha nem hordtam pelenkát. Amúgy legtöbbször semmit nem hordtam, ezt azonban képek nélkül is el kell higgyétek nekem, ugyanis már nem vagyok hajlandó ádámkosztümben mutatkozni...Reggeli után mindig elvégeztem kisebb-nagyobb dolgaimat, úgyhogy Anya bátran adta rám fürdőrucijaim valamelyikét, egy ideig biztos nem állt fenn a veszélye annak, hogy bepiszkolom az Adriai-tenger ezüstpartját, vagy türkizkék vízét. 


-Jön!-kiáltottam fel egyik alkalommal, mikor épp a hullámok közt lubickoltunk.
-A kaka?! - kérdezte Anya rémülten, és láttam rajta, hogy már azon törte a kobakját, vajon hogyan, miként halásszuk ki a víz tetején lebegő kukimukit, vajon ki végzi el tisztességgel és méltósággal a szaros munkát, mert, hogy ő nem az hétszentség.
-Nem, egy cápa - pontosítottam, és ezután már én döbbentem meg, hisz "megnyugtató" szavaim hallatán egycsapásra elmúlt Anya rémülete, aki ekkor örömmel nyugtázta, hogy "csak" egy cápa jön és nem a kaka. Persze a cápa csupán egy felfújható strandjáték volt, de maga az eset, ha kakát nem is, de azt mindenképpen felszínre hozta, hogy az én Anyukám nem fél a cápától. not worthy


Nincsenek megjegyzések: