2012. január 16., hétfő

Bevásárlólista

Lassan kezdek aggódni Szüleim miatt. Ne essetek kétségbe, kutya bajuk, na jó Anyát megharaptam szeretetből, Apát meg jól kupán vágtam a teniszütővel hasonló okokból, de ezt, na meg egy pár elszigetelt és ártatlan generációk közötti súrlódást leszámítva minden a legnagyobb rendben van. Legutóbbi megbízásuk azonban gyanakvásra adott okot. Lassan be kell látnom, hogy elkényeztettem őket, és módszert kell váltanom. Elég volt egyszer önszántamból porszívót, felmosót, porolót és törlőrongyot ragadnom -erről majd később-, és hip-hop, a bevásárlólista megírása is az én feladatom lett.

Ennyi a keret, ebbe bele kell férned. Ki vagyok én? Orbán Viktor? Mi következik!? Tárgyalások az E.U.-val? A szakszervezetekkel?

Fordítva tartom a lapot, hadd lássák, ez nem az én kompetenciám!
Apa el kellett volna dobnod azt a fránya reklámpapírt! Nem te tanítottál az agresszív reklámok ellen védekezni? Többé nem tehetem meg! A legutóbb is botrány lett belőle. Anyának nem volt mire zöldséget hámozni.hypnotized Ez sokat elárul a családon belüli erőviszonyokról...Mindegy. Lapozzunk. Lapozzunk!!! Itt a gyümölcsök vannak! Passz!

Kicsoda ez a Kedvezményes Áron?
Ki gondolta volna, hogy ez ekkora móka?
A kívánt termékeket kitépem a lapból. Irány a vásár!

2 megjegyzés:

Adrienn írta...

Ez most nagy segítség, Hunibaba! Figyelni kell az akciókat, és vinni kell a bevásárló listát!! Ha találsz valami jót, szólj!!!! Bár a távolság....:((((
Adrimama

Vikike és Hunika írta...

Visszük a listát, csak sokszor hajlamosak vagyunk bevásárlás közben kiegészíteni olyan dolgokkal, amik talán-talán nem is olyan fontosak és nélkülözhetetlenek. De tudod, evés közben jön meg az étvágy. :))